Toiminnanohjausta kokonaisvaltaisesti
Odoo ERP ja taloushallinto

Olemme ERPWare Oy:ssa toimittaneet yrityksen toiminnanohjausjärjestelmiä vuodesta 2013. Päätuotteemme on ollut jo pidempään Odoo ERP-järjestelmäalusta. Odoo on tällä hetkellä maailmalla yksi nopeimmin kasvavista ERP-ohjelmistoista ja sen suosio perustuu moderniin tapaan toteuttaa toiminnallisuuksia sekä käyttäjäystävälliseen liittymään.

Yrityksen toiminnanohjauksesta puhuttaessa, viitataan yleensä ostojen, myyntien, varastojen ja esimerkiksi tuotannon ohjaukseen. Talouden ohjaus on hyvin usein erillinen saareke siinä mielessä, että yritysten tilitoimistokumppanit käyttävät omia erillisjärjestelmiään ja ne taasen keskustelevat enemmän tai vähemmän yrityksen varsinaisen toiminnanohjausjärjestelmän kanssa. Vaikka markkinoilla on hyviä integraatioratkaisuja saatavilla esimerkiksi Odoo-järjestelmän ja tilitoimistojen käyttämien järjestelmien välille, ne eivät luo kaivattua yhtenäisyyttä yrityksen kokonaisvaltaiseen toiminnanohjaukseen kuten tilanteessa, jossa kaikki ohjaus toteutetaan yhden järjestelmän avulla.

Tiedostamme ERPWare Oy:ssa edellä kuvatun problematiikan ja ryhdyimme pohtimaan kokonaisvaltaista toiminnanohjausta ja siihen liittyviä palveluja syvällisemmin asiakasrajapinnasta tulleen kysynnän ja tarpeiden pohjalta. Useat järjestelmäasiakkaat tiedustelivat mahdollisuudesta hankkia kaikki toiminnanohjauksen palvelut samalta luukulta, aina talouden ohjaukseen ja kirjanpitoon saakka. Tältä pohjalta perustimme tilitoimiston ja hankimme toisen yrityskaupan kautta. Olemme nyt aidosti Odoo-kirjanpitotoimisto ja tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisen palvelupaketin Odoo-järjestelmästä ulkoiseen talouspäällikköön. Yhden järjestelmän käyttö ryhdittää koko yrityksen toimintaa ja luo ikään kuin yhtenäisen toiminnanohjauskielen yrityksen sisälle. Vaikka olemme luoneet Odoo-järjestelmään Suomen kirjanpitovaatimusten mukaiset paikallistoiminnallisuudet, kehitämme yhä edelleen itsenäisesti talouden ohjauksen toimintoja ja tätä varten saamme tilitoimistojemme kautta kullanarvoista palautetta ja uusia ideoita tehokkaampien ratkaisujen luomiseksi.

Kerromme mielellämme lisää, miten voit tehostaa kokonaisvaltaisesti yrityksesi toiminnan ohjausta. Ota yhteyttä verkkosivujemme kautta erpware.fi tai lähetä sähköpostia osoitteeseen info@erpware.fi.


Uutisia ERPWaren 2021 vuodelta
EW ryhmä kasvaa ja kehittyy
Logo of ERPWare Oy

All rights reserved © ERPWare Oy