Uutisia ERPWaren 2021 vuodelta
EW ryhmä kasvaa ja kehittyy

ERPWare perusti ja osti tilitoimiston

Vastasimme asiakkaidemme taholta tulleeseen voimmakkaaseen kysyntään tilitoimistopalveluista perustamalla oman tilitoimiston. ERPWare perusti vuonna 2020 EW Finance Oy-nimisen tilitoimiston ja vähän myöhemmin osti Paraisilta Kirjanpitotoimisto Da Capo Oy-nimisen tilitoimiston. Tarjoamme tilitoimistopalveluita Tammisaaressa ja Paraisilla.

Projektit

Olemme päässeet voimakkaan kasvun uralle ja toteuttaneet useita mielenkiintoisia Odoo-projekteja kuluvan vuoden 2021 aikana. Projekteissa olemme päässeet luomaan asiakkaidemme kanssa state-of-art ratkaisuja digitaalisella Odoo-liiketoimintasovellusalustalla. Mikään ei voi sitä tunnetta, kun tiedät toimittavasi asiakkaallesi aitoa lisäarvoa.   

Veneiden Leasing

Olimme ensimmäisenä Suomessa mukana yhdessä Venekeskus.com:n kanssa toteuttamassa venealan Leasing-konseptia ja sitä tukevaa ICT-ratkaisua.

Lue lisää
Läs mer

24/7 myymäläratkaisu

Yksi kuluvan vuoden 2021 mielenkiintoisimmista hankkeista oli rakentaa asiakkaamme kanssa 24/7 myymäläratkaisu. Sen myötä asiakkailla on mahdollisuus hankkia teknisen tukkukaupan tuotteita kellon ympäri ja kaikkina viikonpäivinä. Toiminnan tukena on täysin kustomoitu IT-ratkaisu, joka on automatisoinut kaikki ostamiseen liityvät prosessit. 

Lue lisää (ruotsi)

Oscar Asplund

Uusi työntekijä

Elokuun 2021 alussa saimme lisävahvistusta tiimiimme. Oscar Asplund liittyi ERPWare Oy:n Odoo-joukkoihin. Oscarilla on vahva talousosaamisen tausta. Hän on toiminut viimeksi useamman vuoden tilintarkastajana. Vankka talousosaaminen yhdistettynä tietojärjestelmien asiantuntijuuteen on juuri sitä, mitä tarvitsimme. 

Brändäys

IT-yrityksemme, ERPWare Oy ja tilitoimistomme ovat saaneet uuden yhtenäisen ilmeen. Olemme yhtenäistäneet verkkosivujemme ulkoasun ja muutoinkin yhtenäistäneet ulkoisen ilmeen, toimintamallit sekä prosessit yhden brändin alle.

Toiminnanohjausta kokonaisvaltaisesti
Odoo ERP ja taloushallinto
Logo of ERPWare Oy

All rights reserved © ERPWare Oy