ERPWARE

Asiakkuudenhallinta- ja myyntijärjestelmillä varmistat tehokkaat myynnin prosessit liideistä laskutukseen

Odoolla hallitset koko myyntiputken tehokkaasti asiakaskontaktoinnista myyntimahdollisuuksien tunnistamisen kautta toteutuneisiin kauppoihin.

ASiakkuudenhallinta

Kerää liidit, tunnista myyntimahdollisuudet ja kontaktoi asiakkaiden kanssa tehokkaasti. 

tarjoukset, myynti & kassa

Luo tarjoukset myyntimahdollisuuksista, hinnoittele asiakaskohtaisesti ja hoida myynti kassan tai tilausten kautta.

laskutus

Laskuta yksitellen tai erissä, lähetä laskut sähköisesti verkkolaskuina tai sähköpostiliitteinä.

Tilausten ja sopimusten lajittelu

Tarjouksista myyntitilauksiin

Muunna tarjoukset myyntitilauksiksi yhdellä napsautuksella tai anna asiakkaan allekirjoittaa se yksinkertaisella sähköisellä allekirjoituksella.

Sopimusten hallinnointi

Laskuta asiakkaita ajan ja materiaalien perusteella. Arkistoi sopimukset helposti ja seuraa laskutusvaiheita. Ylläpidä uusimis- ja lisämyyntimahdollisuuksia. Hallinnoi tilauksia Odoon toistuvilla sopimuksilla.

Anna asiakkaidesi auttaa itseään

Asiakasportaalin avulla asiakkaasi pääsevät tarkastelemaan tarjouksiaan sekä myynti- ja toimitustilauksiaan. Odoo Sign-sovelluksen avulla voit allekirjoittaa sopimukset tai mitkä tahansa PDF-asiakirjat helposti ja nopeasti.

CRM-Asiakkuudenhallinta

Oikeasti asiakaskeskeinen asiakkuudenhallinta

Seuraa liidejä, toteuta myyntimahdollisuuksia ja käytä tarkkoja ennusteita.

Reaaliaikainen katsaus

Pysy tarkasti selvillä tulostesi ja kuukausitavoitteidesi suhteesta. Järjestä työsi seuraavien suunniteltujen toimien perusteella.

Reaaliaikainen viestintä yhteistyön tehostamiseksi.

Saat nopean yleiskuvan tiimisi tapahtumista. Voit katsoa, milloin kollega on kirjannut puhelun tai lähettänyt tarjouksen. Jaa ideoita ja tiedostoja reaaliajassa ja ota selvää asioista, joita et huomannut ollessasi poissa.

Verkkolaskutus

Online-maksut ja automaattinen seuranta

Ota vastaan verkkomaksuja PayPalin, Ingenicon, Buckaroon, Stripen, Authorize.netin, Atos Worldlinen tai Adyenin kautta. Vältä viivästyneitä tai maksamattomia maksuja koskevien muistutusten lähettämisen vaiva. Automaattiset seurantatoiminnot voi määrittää helposti, ja ne auttavat virtaviivaistamaan laskutusta, jotta maksut tapahtuisivat nopeasti ja helposti.

Seuraa pankkitilien tapahtumia ja laskujen tilaa

Tilakatsauksen avulla voit seurata luonnoksia, maksettuja ja maksamattomia laskuja. Tallenna automaattisesti kaikki pankkitiliesi tapahtumat tuomalla ja täsmäyttämällä tiliotteesi.

Analysoi myyntisi 

Saat suoran pääsyn avaintietoihin dynaamisilla ja muokattavilla ohjauspaneeleilla. Tee oma määritelmäsi ja analysoi laskutusta muun muassa tuotteen, asiakkaan ja myyjän mukaan.

Logo of ERPWare Oy

All rights reserved © ERPWare Oy