ERPWare

Odoo Ostot

Hallitse helposti toimittajia ja ostotilauksia

Paranna toimitusketjun ja varaston suorituskykyä

ennusta

Järjestelmä mahdollistaa tuotemenekin seurannan ja ennustamisen. Ennusteiden perusteella varmistat oikea-aikaiset hankinnat.

vertaile

Voit lähettää tarjouspyyntöjä toimittajille ja luoda ostosopimuksia. Sopimusten kautta voit helposti käsitellä tarjoukset, hyväksyä parhaan ja päivittää oston.

osta

Ostotilaus on helppo luoda manuaalisesti, mutta vieläkin helpompaa on antaa järjestelmän luoda ostoehdotukset varastosaldojen ja tilauspisteiden perusteella.

Automatisoi ostojen työnkulku

Tarjouspyyntöjä automaattisesti varastotasojen perusteella

Paranna osto- ja varastotoimintaasi hankintasäännöillä riippuen varaston tasosta, logistiikkasäännöistä, myyntitilauksista, ennakoiduista valmistustilauksista jne. Valitse eri täydennysmenetelmät kullekin tuotteelle valmistus- ja toimitusstrategioidesi mukaan.

Älykkäitä ostopäätöksiä käyttämällä parhaita hintoja

Tuo helposti toimittajien hinnastoja ja viitteitä, jotta voit tehdä älykkäämpiä ostopäätöksiä tarjousten, määrien ja erityisten sopimusehtojen perusteella. Seuraa tuotteen saatavuutta toimittajasi varastossa ja tarkista tilauksesi tila sovelluksesta. Voit jopa perustaa myyntihintasi toimittajasi hintoihin. 

Paras hinta ostotarjouksella

 Saat parhaan hinnan neuvottelemalla useiden toimittajien kanssa. Käynnistä ostotarjoukset, integroi myyjän vastaukset prosessiin ja vertaile tarjouksia. Valitse paras tarjous, käännä tarjous ostotilaukseksi ja lähetä sähköisesti toimittajalle.

 

Ostosopimukset

Voit käyttää Blanket Order Agreement -sopimusta kun ostat toistuvasti samalta toimittajalta ennalta sovitulla hinnalla ja tietyn ajanjakson aikana.

Hallitse useita yrityksiä

Käytä yhtä Odoo-tilausta synkronoidaksesi toimintoja eri yritysten tai varastojen välillä. Luo myyntitilauksia, jaa asiakkaita, toimittajia ja tuotteita sekä hallinnoi laskuja samanaikaisesti kaikkien yritysten osalta. Voit säästää vielä enemmän aikaa automatisoimalla laskutusprosessin kaikkien yritysten välillä!

Tilastot ja raportointi

 Hanki tarkkoja tilastoja toimittajiesi suorituskyvystä joustavan raportoinnin avulla. Seuraa toimitusten viivästymisiä, ostettuja määriä, ja neuvoteltuja hinta-alennuksia. Ostot voi integroida analyyttiseen kirjanpitoon (= sisäinen laskenta) ja sen avulla voi analysoida esimerkiksi sopimusten kannattavuutta.

Logo of ERPWare Oy

All rights reserved © ERPWare Oy