ERPWARE

Odoo Varastohallinta

Maksimoi varastosi tehokkuus nykyaikaisella varastonhallintaohjelmistolla

Nopeampaa, tarkempaa ja luotettavampaa varastonhallintaa

saavuta

Saavuta tavarat varastoon suoraan ostotilaukselta parilla napinpainauksella.

varastoi

Hallitse sisälogistiikka kuten varastoonsaapumiset, sisäiset varastosiirrot, toimitukset ja valmistustilaukset kätevästi yhdestä yhteenvetonäkymästä.

toimita

Toimita tavarat asiakkaalle omasta varastosta, komissiovarastoon tai suoratoimituksena toimittajalta loppuasiakkaalle.

Varaston toiminnallisuuksia

Automaattiset varastotäydennykset

Automatisoidun täydennyksen ansiosta varasto voi olla pienempi eikä varasto lopu kesken. Käytä tilauspisteitä ja automaattisia tarjouspyyntöjä tehdäksesi toimitusketjustasi entistäkin tehokkaamman.

Koe täydellinen jäljitettävyys

Seuraa jokaista varastotapahtumaa Odoon ainutlaatuisella kaksiosaisella inventaariojärjestelmällä. Seuraa jokaista varastotapahtumaa ostosta varastointiin ja myyntitilaukseen. Jäljitä erät tai sarjat toimitusketjun alku- tai loppupäästä.

Selkeä ja täydellinen raportointi

Pysy ajan tasalla reaaliaikaisten raporttien avulla.

Tee älykkäämpiä päätöksiä reaaliaikaisilla dynaamisilla raporteilla, jotka voit tallentaa ja jakaa kenen tahansa kanssa. Pidä avaintiedot ulottuvillasi mukautettujen ohjauspaneelien avulla.

 

Paranna suorituskykyä ja prosessiaikaa

Järjestä varastosi paremmin älykkäällä kaksinkertaisen kirjauksen inventaariojärjestelmällä. Ota käyttöön tehokkain varastointimenetelmä ja paranna kaikkia sisäisiä toimintoja. Odoon kaksiosaisessa varastossa ei ole sisään-, ulos- tai muutoskirjauksia. Sen sijaan kaikki toiminnot ovat varastosiirtoja paikasta toiseen.

Useita varastopaikkoja ja varastopaikkatyyppejä

Järjestelmä mahdollistaa useiden varastopaikkojen ylläpidon, komissiovarastot sekä varastopaikkanäkymät, joilla voi luoda seuranta- ja raportointitasoja.

Säännöt ja reitit

Käytä sääntöjä ja reitityksiä varastoprosessien tehokkaaseen järjestelyyn. Voit määritellä, että varastoonsaapumiset menevät ensin laaduntarkistukseen ennen lopullista hyllytystä. Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat.

Logo of ERPWare Oy

All rights reserved © ERPWare Oy