ERPWARE 

Tukkukaupparatkaisu pienille ja vähän isommillekin tukkukaupoilla

Tukkukaupparatkaisumme on kattava, useita osajärjestelmiä sisältävä kokonaisuus, joka skaalautuu yrityksen tarpeiden mukaan.

Hankinta, varastointi & myynti

Hankinta

Ostojen hallinta, ostohintojen määrittely ja ostoehdotusten automaattinen luonti. Tarjouspyynnöt ja ostotilaukset voi lähettää sähköisesti. Uudelleentilaussäännöt ja varastosaldot ohjaavaat automaattisia ostoehdotuksia. 

Varastointi

Yhden tai useamman varastopaikan sekä hyllypaikkojen hallinta. Ulkoistetussa varastomallissa toimitukset ja vastaanotot voidaan automatisoida rajapinnan kautta varasto-operaattorin käyttämään ohjelmistoon.

Myynti

Tarjouksen ja myynnit tehokkaasti perusjärjestelmästä tai vaihtoehtoisesti verkkokaupan kautta. Kattavat hinnoittelumallit asiakas-, asiakasryhmä-, tuote- tai tuoteryhmäkohtaisesti.

 

EDI

Sähköinen tilausten vastaanottojärjestelmä esimerkiksi EDI-kanavan kautta. Tilaukset tulevat automaattisesti Odoo-järjestelmään toimitettaviksi tilauksiksi.

Tulostus

Olemme kehittäneet kattavan integraation PrintNode kanssa. Ratkaisulla voit automaattisesti tulostaa esim. tuotelappuja kuin varastoon sapuu tuotteita.

Liittymät ja itsepalvelumyymälä

Tukkukaupan ratkaisu sisältää mm. liittymäratkaisuja, joiden avulla on helppo hakea tuotetietoja niitä ylläpitävistä tietokantapalveluista. Lisäksi olemme kehittäneet itsepalvelumyymäläkonseptin, jossa asiakas voi tehdä hankintoja 24/7. 

Ota yhteyttä

Logo of ERPWare Oy

All rights reserved © ERPWare Oy