Miksi Odoo?

Käyttäjäystävällinen

Nykyaikainen ja mukauva käyttöliittymä takaavat miellyttävän käyttökokemuksen.

Moduulaarinen

Odoo on yhtenäinen digitaalinen alusta liiketoimintasovelluksille ja siksi modulaarinen helposti skaalautuva ohjelmisto.

Edullinen

Odoo-ohjelmistosta on kaksi versiota - Odoo CE ja Odoo EE. CE on täysin lisenssihintavapaa ja EE:n lisenssihinnat erittäin edulliset. Projektikustannukset pysyvät kurissa ketterän ja nopean käyttöönottomallin avulla.

Miksi ERPWare?

Kokemus

Laaja-alainen ja pitkä kokemus Odoo ja muiden ERP-järjestelmien käyttöönottohankkeista.

Sitoutuminen

Olemme vahvasti sitoutuneita lunastamaan annetut lupaukset ja pyrimme aina asiakkaan kannalta parhaaseen mahdolliseen ratkaisuun.

Ratkaisuhakuinen

Olemme kehittäneet ja tulemme jatkossakin kehittämään edistyksellisiä ja huippuluokan lisäarvoratkaisuja Odoo-ohjelmistoalustalle.

ERPWare Silver Partner

Odoo Silver Partner

Olemme virallinen Odoo Silver-tason kumppani Suomessa kahden muun toimijan lisäksi.

Sertifioitu henkilökunta

Henkilökunnallamme on viralliset Odoo-sertifikaatit, mikä takaa laadukkaan ja luotettavan palvelun. 

ERPWare laaja valikoima jo valmiita ratkaisuja

Säästät aikaa ja rahaa kun valitset meidät ja valmiit ratkaisumme.

BI-RAtkaisut

Meidän kattavalla Business Intelligence (BI) ratkaisuilla asiakkaamme pystyvät kehittämään ja optimoimaan liiketoimintansa. 

Myymälät

Olemme kehittäneet integraatioratkaisun Odoon kassajärjestelmän ja maksupäätteiden välille. 

Läpilaskutus

Käsittele ostolaskut ja valitse helposti, mihin projektiin haluat kohdistaa kulut. Hinnoittele tuotteet/palvelut projektin mukaisesti.

Meidän avulla projektit maalin!

Kartoitus

Aloitamme aina hankkeet alustavalla kartoituksella. Siinä selvitetään nykytila, tarpeet ja vaatimukset uudelle järjestelmälle. 

Kehitys

Tarvekartoituksen pohjalta tehdään tarvittavat tekniset määrittelyt ja niiden dokumentointi. Ohjelmiston räätälöintejä pyritään lähtökohtaisesti välttämään, mutta usein niitä on pakko toteuttaa. Tarvittavat ohjelmistomuutokset koodataan, testataan ja validoidaan. Lisäksi kehitysvaiheessa Odoo konfiguroidaan määritysten perusteella.

Koulutus

Koulutamme kaikki käyttäjät ja varmistamme riittävän osaamistason ennen käyttöönottoa. Lisäksi laadimme tarvittavat käyttäjäohjeistukset. 

Käyttöönotto

Kun kaikki on valmista Odoo:n käyttöönottoa varten, avustamme perustietojen luonneissa ja siirroissa vanhoista järjestelmistä, annamme tarvittavan tuen käyttöönoton aikana, mutta myös sen jälkeen.

 

Asiantuntijamme

Ota yhteyttä

Logo of ERPWare Oy

All rights reserved © ERPWare Oy